Nieuws

Herfsttoernooi

Herfsttoernooi junior/senior

Zaterdag 4 november was het dan zover, het eerste herfst hussel toernooi voor de jeugd. Vijftien jeugdleden hadden zich ingeschreven en iedereen had een senior tennismaatje meegenomen, zelfs twee van onze aller nieuwste leden deden mee. Opa’s, vaders, moeders, tantes kwamen gezellig mee om een potje te tennissen samen met onze jeugd. We begonnen gezellig met een kopje koffie/thee of ranja met een lekker herfst appeltaartje.

Omdat de weersverwachtingen niet zo heel goed waren zijn we snel van start gegaan. Ieder koppel speelde twee wedstrijden van 20 minuten. Er werd erg fanatiek getennist door iedereen. Er heerste een zeer gezellige sfeer op de baan ondanks af en toe wat regen maar dit mocht de pret niet drukken. Ook in de kantine was het gezellig, er werd een spelletje gedaan en gezellig gebabbeld. Natuurlijk waren er ook supporters die de spelers kwamen aanmoedigen, erg leuk. Na drie wedstrijden hadden we een pauze waar iedereen kon genieten van lekkere hapjes.

Na de pauze werden er nog twee rondes gespeeld. Rond half vijf klonk het laatste fluitsignaal, en zelfs toen stopten ze niet direct want de wedstrijd was nog niet beslist.

Hierna volgde de prijsuitreiking voor de nummers 1, 2 en 3. De overige deelnemers kregen natuurlijk ook wat lekkers.

Speciale dank voor Erica en Milon die ons deze middag hebben geholpen. Verder iedereen bedankt voor de gezellige middag!

We kunnen terug kijken op een zeer gezellig en sportief herfst hussel toernooi. Graag tot volgend jaar!

Voor meer foto's

Mandy en Elles

« Terug

» Nieuws archief