Voorjaarscompetitie 2022

14 november 2021


Graag informeren wij je over de mogelijkheden tot inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 én de Zomeravondcompetitie 2022. Vanaf nu is het ook mogelijk om de 8&9 competitie tijdens de Voorjaarscompetitie op vrijdag avond te spelen. Voor het volledige overzicht van alle mogelijke competities kijk je in het schema. Allereerst volgt informatie over de Voorjaarscompetitie en de Zomeravondcompetitie 2022.

Voorjaarscompetitie 2022.........Nieuwe opzet op vrijdagavond.

Omdat de vrijdagavondcompetitie steeds populairder wordt kan het voor verenigingen lastig zijn om als gevolg van een beperkte baancapaciteit alle spelers op vrijdagavond competitie te laten spelen. Daarom heeft de KNLTB besloten om met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond ‘om de week’ te spelen. Wat betekent dit concreet:

  • Teams spelen om de week competitie. De gemengde teams én 8&9 tennis starten de competitie op vrijdag 1 april 2022, de heren- en damesteams starten op vrijdag 8 april 2022.
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set.       
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen.  

Speeldata: de Voorjaarscompetitie vindt plaats in week 13 t/m 23. Voor het volledige overzicht welke categorieën op welke data gespeeld worden  en verdere info <<klik hier>>

Nieuwscategorieën