Sponsors

Sponsors Winddoek

Deze sponsors adverteren middels een groot winddoek.

Alex Bouwmarkt
Alex Bouwmarkt
Bouwmarkt Alex van Gruijthuijsen-Drive Inn
Op onze nieuwe website tref u een overzicht van onze vernieuwde winkel voor de vakman en doe-het-zelf-er, de unieke formule van de Drive-inn, de geheel vernieuwde sanitair/interieur studio en de gemakkelijke on-line bestelservice voor speciale producten.
Klik op ons logo en u komt op onze website.
Alex Kluswijs
Alex Kluswijs
Krechting
Krechting
Welkom op de website van Installatiebedrijf Krechting. Wij zijn een professionele organisatie op het gebied van installaties en dakwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wij zijn blij met uw bezoek en nodigen u graag uit om even rond te kijken zodat u een indruk krijgt van ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden.

Op de pagina ons bedrijf vindt u het profiel van ons installatiebedrijf en daarnaast ook diverse downloads zoals onze bedrijfsgegevens.
Huisman Etech
Huisman Etech
Huisman Best Managed Company

Best Managed Companies is een programma waarbij strategie, bedrijfsvoering en resultaten van de deelnemende bedrijven grondig onder de loep worden genomen. De jaarlijkse competitie is dit jaar voor de achtste opeenvolgende keer georganiseerd. De flexibiliteit van businessmodellen is voor de editie van 2015 de bindende factor. Op basis van de uitkomsten mogen de beste deelnemers een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ voeren. Zij worden gehuldigd tijdens het gala op 22 januari 2016.
Beoordeling

Tijdens het Best Managed Companies-programma gebruikt men twee beoordelingsinstrumenten: het Business Maturity Model (BMM) en de Conditietest van ING. Het BMM is door Deloitte en de Universiteit Utrecht ontwikkeld en meet de kwaliteit van strategie en management, waarbij de nadruk ligt op balans en daarmee op de duurzaamheid van de organisatie. Met de Conditietest deelt men strategische en financiële inzichten met de ondernemers en wordt besproken hoe deze aansluiten op hun strategische plannen. Trends en inzichten uit de markt worden gecombineerd met de klantkennis. De klant en het bedrijf staan centraal, met sectorgenoten als belangrijke meetlat.
Nieuwe huisstijl

De onderscheiding komt voor Huisman Elektrotechniek in een jaar waarin ook over enkele weken de nieuwe huisstijl wordt gepresenteerd. In zestig jaar is de Drutense onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende, innovatieve totaalpartner in elektrotechniek. Er zijn ongeveer driehonderd medewerkers, die de volle breedte van de markt bedienen. Relaties komen uit Nederland en ver daarbuiten.
Alex bedankt
Alex bedankt
TennisDirect
TennisDirect