Sponsors

Sponsors Reclamebord

Deze sponsors adverteren middels een reclamebord

Willems Constructie BV
Willems Constructie BV
Wat maakt Willems Constructie zo bijzonder?

Willems Constructie levert maatwerk. Juist als er geen standaardoplossing voor handen is, geven onze kennis en ervaring de doorslag;
Onze aanpak begint met een gedegen adviestraject door onze eigen engineersafdeling en het eindigt met de oplevering ter plekke;
Het tekenwerk wordt ook voor u inzichtelijk in 3D uitgevoerd met Tekla Structures;
De vakmensen van Willems Constructie, waaronder gecertificeerde lassers, zijn het uitgangspunt voor het maatwerk;
Geen vraag is ons te vreemd, we kunnen op het gebied van staal altijd iets voor onze klanten betekenen;
Wij werken met eigen gekwalificeerde montageteams, met VCA** en ISO 9001 certificatie;
Wij zijn in het bezit van het SNS keurmerk.
Klik op ons logo en u komt op onze website.
Frank Roelofs Fysiotherapie
Frank Roelofs Fysiotherapie
Frank Roelofs Fysiotherapie en Sportfysiotherapie

Welkom bij Frank Roelofs Fysiotherapie en Sportfysiotherapie. In onze praktijk werken fysiotherapeuten die een adviserende, een behandelende of een begeleidende taak hebben.
Wij zijn er voor mensen die klachten hebben of vragen hebben t.a.v. het bewegen of de lichaamshouding

Sinds de oprichting van Frank Roelofs Fysiotherapie en Sportfysiotherapie heeft het aanbod van therapieën en behandelingen zich enorm ontwikkeld. Naast ontspannings- en fysiotherapie bieden wij aanvullende behandel- en begeleidingsvormen. Daarnaast kunnen werkgevers en arbeidsdeskundigen prima bij ons terecht. Want wij geven preventief advies en training èn behandelen.

Het door ons ontwikkelde concept wordt steeds verder verfijnd en aangepast aan de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. In al die jaren zijn onze behandelingen en therapieën zeer doeltreffend gebleken bij het verminderen van en het beter kunnen omgaan met lichamelijke en geestelijke klachten.
de Agave
de Agave
Natuurlijk Wonen
Steeds meer mensen houden zich bezig met inrichten/stylen van hun woning. Het interieur straalt middels uw karakter een persoonlijkheid uit. Het gaat om een totaal plaatje waar u zich goed in voelt. Kortom de manier van uw leefomgeving "Life Style'' weerspiegeld uw persoonlijkheid.

Bloemen en planten geven vaak nét dat extra persoonlijke tintje aan het interieur. Een samenspel van natuurlijke en niet natuurlijke elementen die met elkaar in verband staat geeft een volmaakt beeld van een ruimte. Onze medewerkers en de familie Van Wamel hebben al tientallen jaren ervaring met het adviseren van bloemen en planten en het creëren van prachtige boeketten. Ook werken wij al 20 jaar met veel succes als aanbieder van meubels,vloer-,wanddecoratie en veel bijpassende producten. Met 1.100m2 aan vloeroppervlak kunnen wij een ruim assortiment aanbieden en u genoeg mogelijkheden geven voor een indeling naar wens.

Komt u van ver, of wilt u alles rustig op u laten inwerken dan kan dit onder genot van diverse drankjes en lekkernijen in het lunchcafé Marcus Antonius.

Wij van 'De Agave' nodigen u dan ook van harte uit om te komen kijken en u te laten inspireren.
NicovanSwam
NicovanSwam
Sinds 1987 verzorgen wij opleidingen voor auto, motorfiets, bromfiets, automaat, aanhanger en theorielessen.

Een persoonlijke manier van werken
Tevens willen wij samen met de leerlingen werken aan het behalen van het rijbewijs. Een goed persoonlijk contact is voor ons de belangrijkste vereiste. We willen de leerling graag persoonlijk leren kennen en hem of haar niet behandelen als slechts 'een nummer'.

Een persoonlijke benadering is bij ons de belangrijkste vereiste.

Klik op ons logo en je komt op onze website.
Op onze website kun je de informatie vinden over de theorie- en praktijkopleidingen die onze verkeersschool verzorgt.

Indien je vragen hebt kun je ons altijd even bellen of e-mailen. We staan je altijd graag te woord of nodigen je uit op ons kantoor zodat we samen onze werkwijze op jouw wensen kunnen afstemmen. De klant is tenslotte koning, jij bent degene die betaalt.
Van Kerkhoff wonen en slapen
Van Kerkhoff wonen en slapen
Van Kerkhoff Meubelen is een gerenommeerde meubelzaak in Boven-Leeuwen (Gelderland). Al 60 jaar lang leveren wij topkwaliteit meubels voor uw woon- of slaapkamer tegen zeer scherpe prijzen.Kom gerust eens langs, en bezichtig onze actuele showroom.
Klik op ons logo en u komt op onze website.

Wij bieden:

•60 jaar ervaring
•6000 m2 showroom
•deskundige advies
•uitmuntende service
•gratis montage en bezorging in de regio
•kwaliteitsmeubelen tegen de scherpste prijzen
•leverancier van diverse topmerken
•gratis parkeren voor de deur
•een lekker kopje koffie
DATreclame
DATreclame
Remi de Jager
Remi de Jager
Baas Makelaars
Baas Makelaars
Global
Global
JS Schilderwerken
JS Schilderwerken
Sinds 2008 is JS Schilderwerken opgestart door Joris Janssen Steenberg.

Wij werken nauw samen met andere bedrijven uit de regio. Hierdoor zijn wij vaak in staat om ook andere werkzaamheden die tijdens het onderhoud aan bod komen voor u te realiseren. Denk hierbij aan het vervangen van deuren, ramen en kozijnen.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte, neemt u dan contact met ons op.
Wendy Administratie
Wendy Administratie