Sponsors Winddoek

De mooiste ambachtelijke trappen vindt u bij ons.

Ambachtelijke en exclusieve trappen drukken een sfeervolle stempel op uw huis of kantoor. Ze zijn naast functioneel namelijk ook nog eens erg fraai van uiterlijk. Het is de blikvanger in uw ontvangsthal, gang of keuken.

Bij Trappenfabriek Hans Reuser begrijpen we dit. Daarom adviseren we u graag bij het maken van de juiste keuze voor de bij u passende ambachtelijke trappen. 

Neem contact op

Complete Bouwmarkt

Bouwmarkt Alex van Gruijthuijsen heeft in de afgelopen jaren de naam opgebouwd een complete bouwmarkt te zijn. Dat blijkt niet alleen uit het assortiment op verhuur- en verkoopgebied maar ook uit de service.

Kijk daarnaast ook op onze website van

 

Wij zijn een professionele organisatie op het gebied van installaties en dakwerken, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Onze meerwaarde:

Vakmanschap, flexibiliteit, gemotiveerde eigen mensen en een goed inkoopbeleid zorgen er voor dat wij u kwaliteit kunnen leveren voor een scherpe prijs.

LOODGIETERSWERK-VERWARMING-SANITAIR-VENTILATIE-WARMTEPOMPEN-DAKBEDEKKING- ZINKWERK 

 

Tennis

Tennisles in groepsverband of privé, professionele trainingen voor jong en oud én meer, dat biedt De Jager Tennis. Oprichter en eigenaar Remi de Jager vindt het niet alleen leuk om zelf op de baan te staan, zo mogelijk nog liever deelt hij zijn kennis en kunde met anderen. Reden om er zijn beroep van te maken.

Samen met een team van trainers runt hij sinds 2013 De Jager Tennis. Inmiddels hebben acht tennisverenigingen zich aangesloten bij deze onderneming. Maar dat is lang niet alles. Tennisorganisatie Remi de Jager is ook in te schakelen voor allerlei andere activiteiten zoals sportevents, clinic's, toernooien, tenniskampen, G-tennis en zelfs vakantie(tennis)reizen naar het buitenland.

 

Astecom Business Software heeft een sterke focus op het leveren van maatwerksoftware. Door ons gemaakte maatwerksoftware is geschikt voor diverse besturingssystemen waaronder Windows, Linux en Unix.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in webdevelopment en webdesign. De diensten die wij leveren zijn: procesautomatisering, maatwerk websites en webshops, webdesign, mobiele websites, zoekmachine marketing, domeinregistratie en webhosting.

Door de combinatie van jarenlange ervaring en jonge goed opgeleide medewerkers zijn wij in staat grote projecten aan te trekken en deze naar volle tevredenheid af te ronden. Het grote voordeel van maat applicaties is dat de software volledig afgestemd wordt met bepaalde processen en waar mogelijk deze processen kan verbeteren. Door onze ervaring kunnen we een naadloze koppeling maken van de back-office software met internet applicaties bieden.

 

Ontwerp

De Agave biedt totaal concepten voor het interieur, zowel privé als zakelijk. Beleef onze winkel met sfeervolle accescoires, decoraties, meubels en de mooiste bloemen en planten. Kom sfeer proeven!

Een interieur kan het spel veranderen.

Wij verdiepen ons in de wensen en het doel van een project, elk ontwerp van de Agave is maatwerk. Daarom doen we ons uiterste best om een zo relevant mogelijk ontwerp te maken en de verwachtingen van de klant te overtreffen.